- Kategorier af Hjem og køkken
Pander og gryder
Stegepander er det mest alsidige værktøj i køkkenet, og vi bruger dem til at tilberede alle typer mad, kød, fisk, grøntsager, æg, morgenmadsforberedelser og endda til at kombinere pasta, ris, bælgfrugter eller kartofler med tilbehør
Stegepander er det mest alsidige værktøj i køkkenet, og vi bruger dem til at tilberede alle typer mad, kød, fisk, grøntsager, æg, morgenmadsforberedelser og endda til at kombinere pasta, ris, bælgfrugter eller kartofler med tilbehør
Filtrer efter
Sorter efter
100 produkter
100 produkter
100 produkter
- Keith
2-delt titanium sæt, 17cm bradepande og 1,25 l gryde
2 enheder (Sølv)601,78 kr. As low as 571,69 kr.
Stegepander er det mest alsidige værktøj i køkkenet, og vi bruger dem til at tilberede alle typer mad, kød, fisk, grøntsager, æg, morgenmadsforberedelser og endda til at kombinere pasta, ris, bælgfrugter eller kartofler med tilbehør
Der er et stort udvalg af stegepander, hvad angår størrelser, former eller materialer, og selvom vi generelt ikke ved, hvad hver sort er til, er sandheden, at de har specifikke anvendelser og også adskiller sig efter, om de er egnede til forskellige typer madlavning:
1. Glaskeramik
2. Induktion
3. Gas
4. Elektrisk
5. Ovn
Typer af pander
En af måderne at klassificere pander på er efter deres form og egenskaber, som giver dig information om deres brug:
Omeletpander og pander til crepes, pandekager eller pandekager har ret lave vægge og fås i forskellige størrelser, men det der kendetegner dem mest er, at de har en god non-stick og god varmeledning.
Stegepander, sauterpander, wokpander og frituregryder er kendetegnet ved at have højere vægge, nogle højere end andre, det er pander med mange forskellige størrelser, de har en rigtig god varmefordeling og mht. De to første er i stand til at tåle tilberedning ved høj varme.
Grillpander har lige sider, er generelt firkantede og har forhøjninger over hele overfladen.
Pander efter materialer
- Keramiske pander: de frigiver ikke giftige stoffer, hvis de rives, egnede til madlavning ved lav eller medium temperatur, graden af non-stickness er lav, og de kræver stor vedligeholdelse.
- Kobbergryder: Lette, med god varmefordeling og fungerer godt til madlavning ved lav til medium varme.
- Støbejernspander: holdbare, modstandsdygtige, alsidige, god varmefordeling og modstandsdygtige over for høje temperaturer. De har en højere pris.
- Pander i rustfrit stål: de ruster ikke, de har ikke en særlig homogen varmefordeling, og de kræver særlig pleje.
- Smedede aluminiumspander: lette og billige muligheder.
- Titanium pander: lidt tungere end andre, de giver dig mulighed for at lave mad med mindre olie, fordeler varmen godt og kræver ikke meget vedligeholdelse.
- Glaspander: de frigiver ikke giftige stoffer eller tungmetaller, de fungerer godt til madlavning ved lave eller mellemstore temperaturer og deres materiale er ikke-porøst, så de bevarer ikke lugte eller smag.
*Der er også materialer som teflon- eller diffusorbunde, tilføjet til forskellige typer pander for at forbedre deres egenskaber.
Satisfied customers
4,63/5 - Fremragende
Baseret på 136.627 anmeldelser
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.