Italiensk sorghum mel
Beskrivelse
Italiensk sorghummel fra La Finestra Sul Cielo kan bruges til fremstilling af søde og salte bagværk eller som supplement til andre glutenholdige meltyper eller i kombination med stivelse, for at forbedre produktets endelige konsistens.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge til fremstilling af søde og salte bagte produkter. Det anbefales at bruge sorghummel enten som supplement til andre glutenholdige meltyper eller i kombination med stivelse, for at forbedre produktets endelige konsistens
Ingredienser
Sorghum mel.
Næringsoplysninger
-
For
-
Energisk værdi384 Kcal
-
Lipid fedt3.29 G
-
Mættede fedtsyrer0.48 G
-
Kulhydrater / kulhydrater77.47 G
-
Sukker1.87 G
-
Kostfibre6.6 G
-
Proteiner7.87 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.