Umeboshi
Beskrivelse
Umeboshi fra La Finestra Sul Cielo er økologiske japanske saltede blommer Vores umeboshi er produceret i Japan efter den traditionelle metode. Blommerne af Ume-sorten høstes, mens de stadig er umodne, og puttes i salt for at modne med tilsætning af shiso-blade, som giver den karakteristiske lyserøde farve. Høst, der stadig er grønt, efterlades til gæring i salt på træfade i en måned sammen med Shiso-blade, som giver dem aroma og smag. De fjernes derefter fra tønderne og efterlades til tørre i solen i en uge, hvorved de får deres karakteristiske rynkede udseende.
Indtagningsmode
Det anbefales at bruge i madlavning med grøntsager og korn eller knust og pureret til at krydre og tilberede saucer: Kom en udstenet Umeboshi og en teskefuld Shoyu i en kop og tilsæt en kop varm Kukicha.
Ingredienser
Japanske blommer (64%), havsalt, shiso-blade.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Kulhydrater / kulhydrater1 G
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0.2 G
-
Sukker1 G
-
Kostfibre3.4 G
-
Proteiner1.6 G
-
Salt15.3 G
-
Energisk værdi36 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.