Glutenfri bagværk booster hævemiddel
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Dayelets glutenfri bagværkshævemiddel eller booster kommer i form af et hvidt pulver, med en langsom og afbalanceret reaktion i frigivelsen af kuldioxid.
Indikation
Dens funktion er at skabe nok gas til at holde dejen stabil, mens den hviler og hældes i formene og derefter frigive gassen langsomt, hvilket sikrer en afbalanceret udvikling af masserne i ovnen. På denne måde forbedres teksturen, svampen og konserveringen betydeligt. Den beskytter også smoothies, når de står i lang tid før bagning.
Indtagningsmode
Til bagning anbefales det at bruge det i flere opskrifter til svampekager, svampekageplader, muffins, muffins, ladyfingers, blommekager, sandkager, stegte deje osv.
Altid i doser på 10 til 30 gamos pr. kilo mel, som doseres ovenpå eller blandes med det.
Lagringsbetingelser
Opbevares på et køligt, tørt sted.
Ingredienser
Natriumpyrophosphat, Natriumbicarbonat, Calciumcarbonat, Salt og xanthangummi.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi0 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre2 G
-
Proteiner0 G
-
Salt70 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
2 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.