Umeboshi acidulate
Produktværdier
-
Vegansk
-
Vegetarisk
-
Bio-øko
Beskrivelse
Umeboshi Acidulate af Finestra Sul Cielo er et produkt opnået ved at dræne den syrede og salte væske, der produceres ved modning af Umeboshi-blommer.
Indikation
Den bruges som almindelig eddike, men den er allerede saltet: For at anrette en salat er det derfor tilstrækkeligt at tilføje lidt olie.
Forholdsregler
Vi anbefaler at kombinere en skefuld Tahini (sesamcreme) med to teskefulde Acidulato Ohindo og blande godt. Bruges til at smage grøntsags- og tangretter.
Ingredienser
Japanske blommer (68%), shiso blade, salt.
Næringsoplysninger
-
For
-
Energisk værdi22 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.2 G
-
Sukker0.7 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner0.4 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.