Ris syrer
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Rice acidulate Af La Finestra Sul Cielo ris acidulate er et velsmagende krydderi fremstillet ved at gære ris i terracotta vinskind i et år, så det først bliver til alkohol og derefter eddike.
Indikation
Rissyresyre fra øen Kyushu fremstilles ved at lade ris gære, indtil det danner sake (risvin), derefter kombineret med brøndvand og en lille mængde riseddike.
Forholdsregler
Det anbefales, at det kan bruges i stedet for traditionel eddike eller direkte på kogte og rå grøntsager for at forbedre deres smag.
Ingredienser
brune ris (12%), vand, koji.
Næringsoplysninger
-
For
-
Energisk værdi14 Kcal
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater0.5 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0.1 G
-
Proteiner0.5 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.