Shoyu
Beskrivelse
Shoyu af La Finestra Sul Cielo er tilberedt med soja, hvede og havsalt, den har en mere delikat og mindre salt smag end tamari. Tilberedt med de bedste traditionelle metoder (gæret 18 måneder på træfade). Anvendes direkte i kombination med ris, pasta, salater, sushi mv. Fermenteringsprocessen beriger den med enzymer, der stimulerer fordøjelsen, og de proteiner, de er rige på, hjælper til at fuldende en overvejende vegetarisk kost. Shoyu pasteuriseres i en time ved 82° for at undgå nedbrydning og stoppe gæringen, da det høje vandindhold ikke ville tillade, at det bevares på anden måde.
Ingredienser
Soja (19%), vand, havsalt, koji, hvede.
Næringsoplysninger
-
For
-
Energisk værdi64 Kcal
-
Lipid fedt0 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Kulhydrater / kulhydrater5.4 G
-
Sukker2.5 G
-
Kostfibre0.9 G
-
Proteiner10 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.