Hvedesirup
Beskrivelse
La Finestra Sul Cielo hvedesirup opnås med den nyeste metode, som bruger rensede enzymer til at omdanne kornets stivelse til enklere sukkerarter. Med denne metode opnår du en sirup, der er rigere på simple sukkerarter end traditionel malt, og du har mulighed for at fremstille sirupper sammensat af en enkelt korn, da der ikke er behov for at tilsætte byg. Hvedesirup fremstilles ved at tilsætte rensede enzymer til kogt hvede. Enzymerne nedbryder kornets stivelsesmolekyler og omdanner det til maltose. Ved den følgende kogning og filtrering opnås en tyk og meget sød sirup.
Indtagningsmode
Det anbefales at tage det som en velsmagende snack på ethvert tidspunkt af dagen
Ingredienser
Hvede (40%), Vand.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Kulhydrater / kulhydrater76 G
-
Lipid fedt0.1 G
-
Mættede fedtsyrerG
-
Sukker61 G
-
KostfibreG
-
Proteiner0.1 G
-
Salt0.09 G
-
Energisk værdi305 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.