Majssirup
Beskrivelse
La Finestra Sul Cielo majssirup fås med den nyeste metode, som bruger rensede enzymer til at omdanne stivelsen i kornet til mere simple sukkerarter. Med denne metode opnår du en malt, der er rigere på simple sukkerarter end traditionelle malte, og du har mulighed for at fremstille sirupper sammensat af et enkelt korn, da der ikke er behov for at tilsætte byg. Majssirup fremstilles ved at tilsætte rensede enzymer til kogt majs. Enzymer nedbryder kornets stivelsesmolekyler til sød maltose. Ved den følgende kogning og filtrering opnås en tyk og meget sød sirup.
Indtagningsmode
Det anbefales at tage det som en velsmagende snack på ethvert tidspunkt af dagen
Ingredienser
Majs (30%), vand.
Næringsoplysninger
-
For
-
Kulhydrater / kulhydrater76 G
-
Lipid fedt0.5 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Sukker55 G
-
Kostfibre0 G
-
Proteiner1.2 G
-
Energisk værdi313 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.