ØKOLOGISK Nutrimalt
Produktværdier
-
Bio-øko
Beskrivelse
Tilberedning af morgenmad baseret på økologisk bygmalt og kakao. Rig på vitamin B12, kalium, fosfor, magnesium og jod
Indtagningsmode
Det anbefales at hælde 2 spsk (25 g) i en skål, tilsæt 250 ml varm mælk og rør rundt.
Ingredienser
Bygmalt* (50%), uraffineret brunt sukker*, affedtet kakao* (15%), forkogt sojamel**, forkogt fuldkornsmel* (*Hvede, *byg, *havre, * ris, * rug, * boghvede ), Vaniljeekstrakt * Madagaskar Bourbon, Laminaria Digitata Tang.
* Ingredienser af landbrugsoprindelse fra økologisk landbrug: 99,5%.
** Garanteret ingen genetisk transformation.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi376 Kcal
-
Lipid fedt2 G
-
Mættede fedtsyrer1.2 G
-
Kulhydrater / kulhydrater80 G
-
Sukker54 G
-
Kostfibre6.6 G
-
Proteiner6.4 G
-
Salt0.17 G
-
Match253 Mg
-
Kalium995 Mg
-
Calcium50 Mg
-
Magnesium116 Mg
-
Vitamin b2 / riboflavin0.16 Mg
-
Vitamin b9 / folinsyre35 Μg
-
Vitamin b12 / cobalamin1.5 Μg
-
Zink1.2 Mg
-
Kobber0.6 Mg
-
Mangan0.8 Mg
-
Jod35 Μg
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.