Stivelse glutenfri ris
Spar med disse pakker
Produktværdier
-
Uden gluten
Beskrivelse
Dayelet Glutenfri Risstivelse er specielt indiceret til personer med cøliaki, den har i mange år været kendt som en god assistent i alle køkkener til at tykne og give finesse til alle slags måltider og desserter.
Indikation
Det bruges som fortykningsmiddel i desserter, saucer, supper, babymad mv. Fremragende brændstof til menneskelig aktivitet med en hurtig tilførsel af langsommere absorberede kulhydrater og en lavere glykæmisk respons end andre stivelser.
Indtagningsmode
Det anbefales stærkt som fortykningsmiddel under normale surheds- og temperaturforhold.
Ingredienser
Risstivelse.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Stivelse87 %
-
Lipid fedt0.1 G
-
Kulhydrater / kulhydrater87 G
-
SukkerG
-
KostfibreG
-
Proteiner1 G
-
SaltG
-
Mættede fedtsyrerG
-
Energisk værdi360 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
1 spørgsmål
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.