Kanten flager (til gelé)
Beskrivelse
Kanten-flager (til gelé) Af La Finestra Sul Cielo samles tangen om efteråret, tørres i solen og transporteres derefter til bjergene i Nagano, hvor den vil blive forvandlet til Kanten i løbet af vinteren.
Indikation
Kogt i timevis, indtil de bliver til gelé, filtreres og afkøles de og udsættes derefter for den kolde vinterluft, som tørrer dem helt uden at ty til kunstige behandlinger.
Forholdsregler
Det anbefales at tilsætte 8-10 g Kanten for hver liter væske. Kog i 15 minutter ved svag varme.
Ingredienser
Marine alger agar-agar.
Næringsoplysninger
-
For
-
Energisk værdi151 Kcal
-
Lipid fedt0.6 G
-
Kulhydrater / kulhydrater72.3 G
-
Proteiner1.7 G
-
Natrium0.33 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.