Kanten i stænger (til gelé)
Produktværdier
-
Vegansk
Beskrivelse
Kanten i barer (til gelé) AF La Finestra Su cielo tangen høstes om efteråret, tørres i solen og transporteres til bjergene i Nagano, hvor den vil blive forvandlet til Kanten i løbet af vinteren.
Indikation
Kogt i timevis, indtil de bliver til gelé, filtreres og afkøles de, hvilket giver dem form som stænger, og de udsættes derefter for den kolde vinterluft, som tørrer dem helt uden at ty til kunstige behandlinger.
Forholdsregler
Det anbefales at tilsætte 8-10 g Kanten for hver liter væske. Kog i 15 minutter ved svag varme. Hæld på præparatet, der skal gelés. Lad afkøle.
Ingredienser
Marine alger agar-agar.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Kulhydrater / kulhydrater72.3 G
-
Natrium0.33 G
-
Lipid fedt0.6 G
-
Proteiner1.7 G
-
Mættede fedtsyrer0 G
-
Sukker0 G
-
Kostfibre0 G
-
Salt0.03 G
-
Energisk værdi151 Kcal
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.