Kombu
Beskrivelse
Kombu fra La Finestra Sul Cielo er en vigtig komponent i en sund, komplet og afbalanceret kost, da de især giver et stort væld af mineralske salte sammen med mange andre næringsstoffer. De har været kendt og brugt som helsekost i tusinder af år over hele verden. Den japanske tang, som vi tilbyder, indsamles og forarbejdes efter traditionelle metoder, som bevarer dens smag sammen med dens næringsstoffer. Kombu tang, mørkegrøn i farven, hård konsistens, af japansk oprindelse. Fremragende i supper og til kogning af bælgfrugter.
Indtagningsmode
Det anbefales at lade dem trække og derefter koge dem i cirka 10 minutter. Dræn dem og tilsæt dem, når du koger grøntsagsgryderetter, tofu og seitan. Også fremragende at bruge ved tilberedning af bælgfrugter.
Ingredienser
Tørret Kombu tang.
Næringsoplysninger
-
For 100 Gram
-
Energisk værdi176 Kcal
-
Lipid fedt1.8 G
-
Mættede fedtsyrer0.7 G
-
Kulhydrater / kulhydrater13 G
-
Sukker0.2 G
-
Kostfibre36 G
-
Proteiner8.8 G
-
Salt0 G
Specifikationer
-
Der er endnu ingen spørgsmål til denne artikel.
Spørgsmål og svar
Stil et spørgsmål om denne artikel, og du vil få svar fra et stort Naturlovers-fællesskab.
Hvis du ikke ser det, så tjek spam, det kan være blevet markeret som spam.